Starity

Boldog születésnapot, Zac Efron!

2010. október 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon, pontosabban október 18-án töltötte be 23. életévét a mindmáig sikernek örvendő High School Musical-sztár.

hirdetés
Boldog születésnapot, Zac Efron!

A sokak által Troy Boltonként ismert Zac Efron 23 éve, pontosan a mai napon látta meg a napvilágot Zachary David Alexander Efron néven a Kaliforniai San Luis Obispo városában.

Kiskorában olyan színdarabokban és filmekben tűnt fel, mint a The Great American Melodrama and Vaudeville, Gypsy, Peter Pan vagy akár az Or The Boy Who Wouldn't Grow Up. New Yorkban tanult tovább színészetet, majd ezután sikeres sorozatokban tűnt fel vendégszereplőként. 2005-ben jelentős szerepet kapott a Summerland című sorozatban, majd ezt követően 2006-ban felkérést kapott a Disney-től a High School Musical című filmben, amit el is fogadott, így ő bújhatott Troy Bolton szerepébe 3 filmen keresztül. Ennek a trilógiának köszönhetően 2008-ban a mozivászonra is felkerült. 2008 óta több főszerepet is kapott, mint a Me and Orson Welles vagy a Charlie St. Cloud. Példaképének édesapját, David Efront tartja.

A magyar rajongók nevében szeretnék boldog 23. születésnapot kívánni neki, és reméljük, élete további részében is nagyon sikeres lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek