Starity

10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál – IV. rész

2017. május 25. 15:03   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk negyedik részében is tíz aktuális k-pop dalt hoztunk el nektek, nehogy lemaradjatok róluk. Ezúttal egy előzetessel is megspékeltük. Kár lenne őket kihagyni!

hirdetés

BIG - Hello Hello

A GH Entertainment fiúcsapata nem akárhogy tért vissza: Minpyo, aki előzőleg egészségügyi szünetet kényszerült tartani, ismét velük van!

MAP6 - I'm Ready

A két éve fennálló fiúbanda erőteljes dallal és nehéz, de látványos koreográfiával kísérte az új kislemezüket.

Honeyst - Like You

A jelenleg SF9 néven futó bandával versenyző HONEYST, bár alulmaradt a küzdelemben, végül debütálhatott. A hangszeres együttesekben jártas FNC Entertainment szárnyai alatt hamar híresek lehetnek.

The East Light - You're My Love

Igen, helyes az első benyomás: a zenekar tagjainak átlagéletkora mindössze 15 év! Érdekesség, hogy a Produce101-ból ismert Kim Woo Jin is tagja a formációnak, de a műsor miatt nem tudott részt venni a dal népszerűsítésében.

Unnies - Right?

A Sister's Slam Dunk második évadához forgatott dal, ha nem is ütött akkorát, mint a Shut Up!, ami az első évadhoz készült, kétségkívül szórakoztatóra sikerült.

VAV - Flower You

Kellemes, hangulatos szám, szép színvilágú klip és tehetséges srácok... mi kell még? Láthatóan semmi más!

ISU - Sequence

Aki chillelős számra vágyik, feltétlen érdemes meghallgatnia ezt a dalt, de aki nem, nos, annak is kihagyhatatlan élmény lesz!

Cherry factory - Don't be Mad 

A Cherry Factory első EP-jét mutatta be ezzel a vidám dallal, ami érdekes módon nem lett olyan híres, mint ahogy első hallgatásra gondolnánk.

Hitchhiker ft. Taeyong (NCT) - Around

A '96-ban debütált DJ után 10 évvel került a köztudatba az NCT U és 127 leadere, de a korkülönbség, úgy látszik, nem zavarta őket az együtt dolgozásban.

GOT7 - My Swagger Long Ver.

A JYP Entertainment csapatának dala már három hete megjelent, de csupán a Short Versionje, most viszont az egészet megosztották a rajongókkal!

KNK - Sun.Moon.Star (TEASER)

A szám a Gravity névre keresztelt lemezükön fog helyet kapni. A videoklip 25-én délután fog megjelenni, koreai idő szerint éjfélkor (este), ami nálunk öt órát jelent.

Kyuhyun - Goodbye for Now (TEASER)

Keserédes az ELF-ek öröme: igaz ugyan, hogy Kyuhyun új dallal jelentkezik, de ez egyben az utolsó is lesz, a promótálás után ugyanis bevonul katonának, és két évre eltűnik a médiából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene kpop comeback
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek