Starity

Reboot készül a Charlie angyalaiból

2017. május 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előreláthatóan 2019 nyarán kerül a mozikba a 2000-es évek filmsorozatának rebootja.

hirdetés

Biztosan emlékeztek még a Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu főszereplésével készült trilógiára, ám talán nem mind tudjátok, hogy a filmsorozatot az azonos címen futó tévéműsor ihlette, ami 1977 és 1981 között volt képernyőn Jaclyn Smith, Cheryl Ladd és Kate Jackson főszereplésével.

Mint kiderült, Hollywood továbbra sem unt rá a rebootokra, így hamarosan ismét megelevenedik Charlie angyalainak története – ezúttal Elizabeth Banks rendezésében.

A 43 éves színésznő az ET-nek elárulta, hogy ha fel is bukkan a filmben, angyalnak semmiképp nem állna, mert ahhoz túl sokat kellene edzenie, amihez nem igazán van türelme. Saját bevallása szerint izgatott az előtte álló munka miatt, elvégre nem könnyű az elődök által hozott színvonalat visszahozni, ugyanakkor hozzátette: egyelőre még nem választották ki, kik bújnak a főszereplők bőrébe.

Fent az eredeti angyalok (Jaclyn Smith, Cheryl Ladd és Kate Jackson), lent pedig a 2000-es években megjelent rebootéi (Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek