Starity

Bemutatkozott az A.C.E

2017. május 25. 08:08   |   Szerző: Bae Hee Yeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017. május 23-án jelent meg az öttagú dél-koreai fiúcsapat első kislemeze CACTUS címmel.

hirdetés

Az öt fiú (Jun, Hun, WOW, Jason és Chan) 2016 márciusában került bemutatásra, mint egy hamarosan debütáló fiúcsapat, azonban erre egészen mostanáig várnunk kellett. 2016 szeptemberében léptek fel először Szöul egyes részein (Hongdae és Itaewon) tánc- és dalfeldolgozásokkal, mint az I Need You (BTS), a Stay (BLACKPINK), az Adore U (Seventeen) és a Last Dance (BIGBANG), majd állandó busking fellépők lettek a város ismertebb terein.

2017 áprilisában az ügynökség bejelentette, hogy a fiúk májusban végre hivatalosan is bemutatkoznak a nagyközönség előtt. Május 16-án felkerült az első előzetes kép a közelgő debütáláshoz, amit azt követően minden nap egy újabb követte, s végül 22-én egy előzetes videó. Tegnap koreai idő szerint délben megjelent az első kislemez Cactus címmel, és felkerült a hozzá készült zenei videó is a legnagyobb videó megosztó oldalra. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kpop k-pop ace
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek