Starity

Megjelent Yezi újdonsága

2017. május 27. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anck Su Namum című dalával és a hozzá forgatott videoklippel jelentkezett a Fiestar-tag, Yezi.

hirdetés
Megjelent Yezi újdonsága
Fotó: Twitter / Yezi

A Fiestar rappere, Yezi tavaly januárban prezentálta debütáló szólólemezét Foresight Dream címmel. A promóciók befejeztével, kisebb pihenő után újult erővel kezdte meg a munkálatokat, aminek meg is lett a gyümölcse. Május 11-én került bejelentésre, hogy Yezi szóló visszatérésre készül hónapban. Nem sokkal később, 17-én megjelentek a koncepcióképek, amit a videoklip előzetesek követtek.

A 22 éves idol legújabb digitális kislemeze Anck Su Namum címmel végül május 24-én (koreai idő szerint délután hatkor) jelent meg a dalhoz forgatott kisfilmmel karöltve. Maga a dal egy igazán egzotikus hangzású hip-hop nótára sikeredett, s a hozzá forgatott rövidfilmben is igyekeztek megeleveníteni a misztikus Egyiptom motívumait, valamint a szexi koreográfia sem maradhatott el.

A szerzeményen olyan emberek dolgoztak, mint Shinsadong Tiger, Jang Yi Jeong  és Kim Jae Ho (ex-Histoty-tagok), de a koreográfiát, a stílust maga Yez álmodta meg, valamint a dalszöveg és a produceri feladatok ellátása is az ő nevéhez fűződik. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek