Starity

Courteney Cox és David Arquette válnak

2010. október 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Arquette és Courteney Cox közleményben adta hírül, hogy különköltöztek.

hirdetés
Courteney Cox és David Arquette válnak

A legfrissebb hírek szerint egy újabb hollywoodi házasság bomlott szét: Courteney Cox 11 év után különköltözött férjétől, David Arquette-től.

A 46 éves Courtney és hét évvel fiatalabb férje, David a válás tényét közös közleményben tudatta az egész világgal. Ugyanakkor az is kiderült, amit az In Touch Weekly magazin állított nemrég: már egy jó ideje nem jött ki jól egymással a házaspár. „Azért költöztünk külön, hogy jobban megértsük önmagunkat, és felismerjük, hogy mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek egy párkapcsolatban” – hangzott az indoklás.

Természetesen biztosítottak mindenkit arról, hogy továbbra is nagyon jó barátok maradnak, és közös lányukról, a 6 éves Cocóról nagyon igyekeznek a lehető legjobban gondoskodni.

Akik folyamatosan nyomon követték ténykedéseit, azok sok gyanús dologra is felfigyeltek. Például egy tavalyi interjún Courtney nem viselte a jegygyűrűjét,  viszont azt is elismerte, hogy párterápiára járnak mostanában, hogy a nehézségeiket leküzdjék.

Múlt hónapban pedig a férjet ugyancsak a jegygyűrűje nélkül kapták le, sőt, egyesek azt mondják, hogy egy ismeretlen hölgy társaságában is látták Davidet.

Az ügy pikantériája, hogy bejelentésük néhány nappal azt követően történt, hogy a sztárpár közeli barátai, Laura Dern és férje szintén szakítottak egymással. Ki tudja, lehet, hogy talán tőlük kaptak bátorságot ahhoz, hogy ország-világ elé álljanak ezzel a szörnyű hírrel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek