Starity

Klippremier: South Club – Hug Me

2017. május 27. 13:01   |   Szerző: Bae Hee Yeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017. május 25-én jelent meg a South Club bemutatkozó kislemeze, a Hug Me. A banda első középlemeze várhatóan júniusban fog megjelenni, s a lemezen ez a dal is megtalálható lesz.

hirdetés

Az énekes márciusban megalapította saját lemezkiadó cégét, South Buyers Club néven. Noha kapott már meglévő ügynökségektől szerződésajánlatokat, de ő mindegyiket visszautasította, mondván olyan zenét szeretne csinálni, amilyet mindig is szeretett volna.

A tegnapi nap folyamán Nam Tae Hyun a Dingo Music-kal folytatott online chat interjúban elárulta a WINNER-ből való kilépésének okait. Az interjú során a zenekar mindegyik tagja jelen volt (Get.Ku – gitáros - , Solomon Kim – gitáros - , Nam Tae Hyun – énekes - , WonYoung – dobos – és Yooni – zongorista-), akik bemutatkoztak és a Hug Me kislemezről is szó esett. Majd Taehyun egyedül maradt és a Dingo Music rákérdezett Tae Hyun távozásának okára.

Nam Tae Hyun / Instagram

Dingo: – Mi volt a kilépésed valódi oka?

Taehyun:

Rengeteg feltevés van ezzel kapcsolatban, de mind az is marad. Kiléptem, miután sikerült kötnünk egy jó kompromisszumot. Csak különböző utakon jártunk.

Majd a Dingo megkérdezte, hogy nem félt-e maga mögött hagyni az ügynökséget.

Taehyun:

Nagyon nehéz volt abban az időben, mert számomra olyan volt az a hely, akár az otthonom.

A Dingo következő kérdésében megkérdezte, hogy nem bánta-e meg a döntését, mire az énekes azt válaszolta, „Nem, csupán sajnálom.” Majd hozzátette: „Jó vagy rossz, mindig miattam voltak változások. Imádkozom, hogy a jövőben kiderüljön, egy jó döntést hoztam.”

Dingo: – Mi volt a legnagyobb változás, ami megtörtént veled?

Taehyun: „Szegény lettem.” Felnevetett és folytatta: „Gazdag voltam a YG-nál, de most visszatértem ide. Mint tudod, az embereknek nehéz megváltozni.”

A teljes interjú itt érhető el. Végül a zenekar első kisfilmje alább megtekinthető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek