Starity

17 év házasság után válik a feleségétől Ben Stiller

2017. május 29. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros közös közleményben tudatta a sajtóval és a rajongókkal a hírt, miszerint külön utakon folytatják.

hirdetés

Ben Stiller és Christine Taylor kapcsolatát még Hollywoodban is sokan irigyelték, hiszen bár alig néhány hónapja voltak együtt, amikor összekötötték az életüket, házasságuk mégis sok éven át harmonikusnak tűnt – legalábbis a kívülálló szemében. Sajnos azonban nekik sem sikerült: a napokban úgy határoztak, pontot tesznek kapcsolatuk – így a házasság – végére.

Óriási szeretettel és egymás iránti tisztelettel, 18 együtt töltött év után úgy döntöttünk, különválunk. Elsődleges fontossággal bír, hogy továbbra is közösen neveljük gyermekeinket, mint elkötelezett szülők és legközelebbi barátok. Szépen kérjük a média munkatársait, tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben az időszakban

– olvasható a közleményben.

A pár 1999-ben az Apádra ütök című film próbáján találkozott először, és rövidesen egymásba is szerettek. Miután Ben megbizonyosodott róla, hogy a Christine iránti érzései valósak, a színésznő édesapjának áldását kérte a házasságukra, amit meg is kapott, így megkérte kolléganője kezét. 2000 májusában, Hawaii-on kötöttek házasságot, kapcsolatukból két gyermekük született.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek