Starity

9 sorozatbeli karakter, akit eredetileg más alakított volna

2017. május 29. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Elgondolkoztál már azon, milyen mások lennének most kedvenc sorozataid, ha azoknak főbb szerepeit nem azok kapták volna meg, akik? Cikkünkben elhoztunk kilenc közkedvelt karaktert, akiket a tervek szerint mások keltettek volna életre, de vagy ők vagy műsoruk kreátorai másképp döntöttek végül...

hirdetés

Cersei Lannister (Trónok harca)

A pletykák szerint Cersei szerepét eredetileg Gillian Andersonnak (jobbra) ajánlották, ám ő elutasította azt, így landolt a lehetőség Lena Headeynél (balra), aki minden kétséget kizáróan remek munkát végzett a szerepben.

Jon Snow (Trónok harca)

A Mielőtt megismertelek főszerepében is bizonyított Sam Claflin (jobbra) is indult Jon szerepéért, az egyik legnagyobb esélyes volt ráadásul, de végül alulmaradt Kit Haringtonnal (balra) szemben, aki úgy érzi, erre a szerepre született.

Eddard Stark (Trónok harca)

Kétségtelen, hogy Viggo Mortensenhez (jobbra) közel állnak a hősi szerepek (gondoljunk csak A Gyűrűk Urában nyújtott pazar alakítására), így nem meglepő, hogy fontolgatta Eddard szerepének elvállalását, de végül alábbhagyott az azzal szembeni érdeklődése, és nem kért belőle. Visszalépésével a szerep A Gyűrűk Ura-beli kollégájához, Sean Beanhez (balra) landolt, akit a népszerű trilógiában Boromir szerepében láthattunk.

Davos Seaworth (Trónok harca)

Bár Tim Roth (jobbra) is megkaphatta volna a szerepet, a készítők végül Liam Cunningham mellett voksoltak, aki remekül hozta a karaktert, bár valószínűleg kollégája sem okozott volna csalódást.

Yara Greyjoy (Trónok harca)

Eredetileg Lily Allennek (jobbra) ajánlották fel Yara szerepét, amit az énekesnő határozottan elutasított azt követően, hogy olvasta a forgatókönyvet, de döntésében az is közrejátszott, hogy testvérével, Alfie Allennel kellett volna szerepelnie, amit őt túl soknak tartott. A karakter megelevenítésének lehetősége Gemma Whelanhez (balra) vándorolt.

Mr. Big (Szex és New York)

A Szex és New York kreátora egy interjúban vallott arról, hogy azt látva, milyen népszerű volt a hölgyek körében Alec Baldwin (jobbra) az 1990-es évek végén, azt gondolta, tökéletes lenne a sorozat férfi főszerepére, ám véleményét megváltoztatta, amikor találkozott Chris Noth-szal (balra), akinél végül landolt is a szerep.

Carrie Bradshaw (Szex és New York)

Bár úgy tűnhet, egyenesen Sarah Jessica Parkerre (balra) írták Carrie szerepét, azt Kristin Davisnek (jobbra) szánták a készítők. Végül mindkét hölgy meggyőzte a show kreátorait, így Carrie szerepét SJP, Charlotte-ét pedig Kristin kapta.

Walter White (Totál szívás)

Ma már nehéz elképzelni mást Walter szerepében, mint Bryan Cranstont (balra), de eredetileg Matthew Brodericknek (jobbra) szánták a szerepet a készítők, akik később mégis meggondolták magukat – a show népszerűsége és a magas nézettség pedig őket igazolta.

Dr. Jack Shephard (Lost – Eltűntek)

A Lost alkotói Michael Keatont (jobbra) nézték ki Shepard szerepére, ő pedig hajlandó is lett volna igent mondani rá, amennyiben a karakter hamar meghal. Ebbe nem mentek bele a készítők, ezért Matthew Foxé (balra) lett a lehetőség.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek