Starity

9 sorozatbeli karakter, akit eredetileg más alakított volna

2017. május 29. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elgondolkoztál már azon, milyen mások lennének most kedvenc sorozataid, ha azoknak főbb szerepeit nem azok kapták volna meg, akik? Cikkünkben elhoztunk kilenc közkedvelt karaktert, akiket a tervek szerint mások keltettek volna életre, de vagy ők vagy műsoruk kreátorai másképp döntöttek végül...

hirdetés

Cersei Lannister (Trónok harca)

A pletykák szerint Cersei szerepét eredetileg Gillian Andersonnak (jobbra) ajánlották, ám ő elutasította azt, így landolt a lehetőség Lena Headeynél (balra), aki minden kétséget kizáróan remek munkát végzett a szerepben.

Jon Snow (Trónok harca)

A Mielőtt megismertelek főszerepében is bizonyított Sam Claflin (jobbra) is indult Jon szerepéért, az egyik legnagyobb esélyes volt ráadásul, de végül alulmaradt Kit Haringtonnal (balra) szemben, aki úgy érzi, erre a szerepre született.

Eddard Stark (Trónok harca)

Kétségtelen, hogy Viggo Mortensenhez (jobbra) közel állnak a hősi szerepek (gondoljunk csak A Gyűrűk Urában nyújtott pazar alakítására), így nem meglepő, hogy fontolgatta Eddard szerepének elvállalását, de végül alábbhagyott az azzal szembeni érdeklődése, és nem kért belőle. Visszalépésével a szerep A Gyűrűk Ura-beli kollégájához, Sean Beanhez (balra) landolt, akit a népszerű trilógiában Boromir szerepében láthattunk.

Davos Seaworth (Trónok harca)

Bár Tim Roth (jobbra) is megkaphatta volna a szerepet, a készítők végül Liam Cunningham mellett voksoltak, aki remekül hozta a karaktert, bár valószínűleg kollégája sem okozott volna csalódást.

Yara Greyjoy (Trónok harca)

Eredetileg Lily Allennek (jobbra) ajánlották fel Yara szerepét, amit az énekesnő határozottan elutasított azt követően, hogy olvasta a forgatókönyvet, de döntésében az is közrejátszott, hogy testvérével, Alfie Allennel kellett volna szerepelnie, amit őt túl soknak tartott. A karakter megelevenítésének lehetősége Gemma Whelanhez (balra) vándorolt.

Mr. Big (Szex és New York)

A Szex és New York kreátora egy interjúban vallott arról, hogy azt látva, milyen népszerű volt a hölgyek körében Alec Baldwin (jobbra) az 1990-es évek végén, azt gondolta, tökéletes lenne a sorozat férfi főszerepére, ám véleményét megváltoztatta, amikor találkozott Chris Noth-szal (balra), akinél végül landolt is a szerep.

Carrie Bradshaw (Szex és New York)

Bár úgy tűnhet, egyenesen Sarah Jessica Parkerre (balra) írták Carrie szerepét, azt Kristin Davisnek (jobbra) szánták a készítők. Végül mindkét hölgy meggyőzte a show kreátorait, így Carrie szerepét SJP, Charlotte-ét pedig Kristin kapta.

Walter White (Totál szívás)

Ma már nehéz elképzelni mást Walter szerepében, mint Bryan Cranstont (balra), de eredetileg Matthew Brodericknek (jobbra) szánták a szerepet a készítők, akik később mégis meggondolták magukat – a show népszerűsége és a magas nézettség pedig őket igazolta.

Dr. Jack Shephard (Lost – Eltűntek)

A Lost alkotói Michael Keatont (jobbra) nézték ki Shepard szerepére, ő pedig hajlandó is lett volna igent mondani rá, amennyiben a karakter hamar meghal. Ebbe nem mentek bele a készítők, ezért Matthew Foxé (balra) lett a lehetőség.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek