Starity

16 celeb, aki imád főzni

2017. május 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan talán nem is sejtik, de kedvenceik között igazi mesterszakácsok rejtőznek, akik bárhol, bármikor képesek összeállítani egy háromfogásos menüt mindenféle gond nélkül. Hogy kik ők? Mutatjuk!

hirdetés

Scarlett Johansson

Imádok egyedül főzni, terápiás hatása van rám. Felrakok olyankor valami jó kis zenét, esetleg kibontok egy üveg bort, és csinálok egy pulykát, bolognait vagy frittatát

– nyilatkozta 2010-ben a színésznő az InStyle magazinnak.

Jessica Alba

A bájos színésznő Jay Leno műsorvezetőnek mesélt arról egy korábbi interjúban, hogy nemcsak szeret főzni, hanem egyenesen a szenvedélye az ételkészítés, így nagy álma válna valóra azzal, ha egyszer éttermet nyithatna.

Emma Stone

Legyen szó sütésről vagy főzésről, édesről vagy sósról, Emma otthonosan mozog a konyhában. Párja, Andrew Garfield egyszer elárulta: a színésznő szívesen nyitna egyszer pékséget.

Taylor Swift

A Blank Space énekesnője is előszeretettel sütöget, ha ideje engedi, és olyankor szívesen áthívja a barátait egy összeröffenésre – Emma Stone és Selena Gomez is gyakori vendég nála.

Eva Longoria

A barna hajú szépség a Született feleségekben egy elkényeztetett, főzni nem tudó háziasszonyt alakított, ám az életben szöges ellentéte Gabrielle Solisnak: imád gondoskodni mostohacsemetéiről és szívesen főz. Eva's Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends címmel már egy szakácskönyvet is írt.

Gwyneth Paltrow

A Vasember sztárja fölött sokszor és sokan ítélkeztek már az egészséges életmóddal szembeni kritikus hozzáállása miatt, ám azt nem lehet rá mondani, hogy nem tud remek vacsorákat kerekíteni. Evához hasonlóan ő is írt már szakácskönyvet, amit It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great címmel találhattok meg a boltokban.

Julia Roberts

A Micsoda nő főszereplője is remek szakács hírében áll – 2013-ban elárulta, hogy legjobban az ünnepi ételek elkészítéséhez ért, specialitásai a töltelékek.

Amy Adams

A vörös díva többször hangoztatta már, hogy egyik legkedvesebb hobbija a főzés – főleg, ha a családját és a barátait kell vendégül látnia.

Alicia Silverstone

A Rockkastély női hősnője köztudottan a vegán életmód lelkes híve, és ő maga is írt egy szakácskönyvet The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight, and Saving the Planet címmel, melyben ezen életmódot követőknek írt recepteket találhatunk, hogy még változatosabban főzhessenek.

Kris Jenner

A Kardashian-Jenner klán feje áll a családi ünnepek középpontjában, hiszen bár gyermekei már kirepültek a fészekből, még mindig szívesen mulatnak nála, hiszen csodálatos vendéglátó hírében áll, aki nem mellesleg pompásan főz. Hogy ezt a nyilvánosságnak is bebizonyítsa, könyvet írt családja kedvenc ételeiről In the Kitchen with Kris: A Kollection of the Kardashian-Jenner Family Favorites címmel.

Jourdan Dunn

A bájos brit szupermodell imádja a hasát, ugyanakkor mindig kifutókésznek kell lennie, így igyekszik egészségesen, mégis egyszerűen étkezni. Well Dunn című műsorában megosztott rajongóival néhány különleges, mégis könnyen elkészítő ételt.

Jennifer Hudson

Jen inkább csak szabadidejében tüskénkedik a konyhában, specialitása pedig a sült pulykaszárny – legalábbis elmondása szerint.

Harry Styles

Mint minden korabeli fiatal, Harry is imádja a gyorséttermi kosztot, de abból sem csinál ügyet, ha neki kell összedobnia valamit. A rögtönzötten elkészített pizzája állítólag isteni.

Stanley Tucci

Az ördög Pradát visel sztárjának az olasz konyha a gyengéje, így kifejezetten olasz ételekről írt szakácskönyvet, melyet The Tucci Cookbook címmel vehettek kezetekbe.

Gavin Rossdale

Köztudomású, hogy Gwen Stefani exférje nagyon jó a konyhában – annak idején nap mint nap ő főzött a feleségének és a gyerekeinek munka után.

Busy Phillips

A szőke szépség inkább sütni, mint főzni szeret, de abban aztán kiváló: tortadekoratőri végzettséget is szerzett korábban.

via Ranker

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek