Starity

Hazánkban ad koncertet Lara Fabian

2017. május 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavalyi nagy sikerű fellépése után jövőre ismét hazánkba látogat turnéjával az énekesnő.

hirdetés
Hazánkban ad koncertet Lara Fabian

Lara Fabian várva várt nemzetközi turnéja 2018 februárjában veszi kezdetét az észak-amerikai Miamiban. Az óceánparti nagyváros mellett a turnéállomások sorában áll New York, Los Angeles, Chicago és Washington is. A CAMOUFLAGE világturné Amerika után Európát is meghódítja. Az énekesnő Párizs, Berlin, Moszkva, Prága, Amszterdam, Barcelona és Bécs mellett Budapestre is ellátogat 2018. április 8-án a Budapest Arénába.

A CAMOUFLAGE világturné Lara angol nyelvű repertoárjának első turnéja, mely az 1999-ben, az Egyesült Államokban kiadott albumának címadó dalával indult. A páratlan albumon a zeneiparban méltán tisztelt Glen Ballard és Walter Affanasief is közreműködött. A várt sikert elsőként az I Will Love Again című dal hozta meg, mely hetekig vezette a slágerlistákat, majd ezt követően az Adagio, a Love by Grace és a Broken Vow című dalai is világslágerekké váltak.

A kezdeti sikerek után Lara az A Wonderful Life című albumán kezdett dolgozni. A 2004-ben megjelent lemezen hallható a Desmond Child által írt Review My Kkisses, vagy az I Guess I Loved You is, de ezek mellett helyt kapott az I Am Who I Am című popdal is, melyből Hex Hector remixe óriási klubsláger lett.

Az énekesnő legújabb albuma, mely egyben az első eredeti angol nyelvű albuma is lesz, 2017 őszén jelenik meg Camouflage címmel. Rajongók százezrei várják világszerte a lemezt, ezért Lara elárulta, hogy hangzásában a korábbi popos stílusát fogják kombinálni egy olyan kortárs progresszív popzenei hangzással, melyet Moh Denebi neve fémjelez majd.

A CAMOUFLAGE világturné egy meglepő és innovatív koncert show lesz, ahol a rajongók az új album dalai mellett a már jól ismert világslágereket is hallhatják majd élőben. Jegyek kaphatók a TICKETPORTAL hálózatában 2017. június 1-jén 10:00 órától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek