Starity

Stílusához híven vagány Kat Graham új klipje

2010. október 18. 21:09   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kat Graham egyáltalán nem tétlenkedik, ha épp nincs forgatás, kamatoztatja énektudását is.

hirdetés
Stílusához híven vagány Kat Graham új klipje

A Mystic Falls-i boszorkány első hivatalos száma, a Sassy a nyáron került napvilágra, bár már 2009-ben felvették. Most megérkezett hozzá a klip is, mely magán hordozza a színész-énekesnő stílusát. Katerina Graham megjelenései általában extravagánsak, ahogy ezt a klipben viselt ruhák is tükrözik. A kiegészítők is különlegesek: egy piros szemellenző, egy „robotszemüveg”, továbbá egy macskajelmezben is mutatkozik. Természetesen a háttértáncosok is hasonló öltözetet viselnek.

Íme a videó:

Korábban Kat már készített három videoklipet, a Boom Kat, a Boyfriends back és a Cold Hearted Snake című számaihoz. Utóbbi ugyan csak egy Paula Abdul-feldolgozás, mégis vannak benne változtatások, melyek szintén Kat egyéniségére emlékeztetnek.

A 21 éves sztár kiadott a kliphez egy színfalak mögötti felvételt is, amelyben így beszél a szemüvegről: „Minden alkalommal, amikor felveszem ezt a szemüveget, vagánynak látom a világot.”

Azt is elmondja, hogy ahelyett, hogy szürkék, unalmasak lennénk, legyünk inkább szupervagányak, és élvezzük az életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek