Starity

After School: UEE távozott a csapatból

2017. június 02. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután nyolc évig volt az After School tagja, UEE úgy döntött, hogy nem újít szerződését, s így nemcsak a csapattól, hanem az Pledis Entertainmenttől is távozott.

hirdetés
After School: UEE távozott a csapatból
Fotó: eSpoir (tint lip 2017)

Május 12-én hozták nyilvánosságra, hogy UEE a Pledis Entertainmenttel kötött exkluzív szerződése a hónap végén lejár, és folyamatosan tárgyalnak az újítás kapcsán. A szerződés lejárásának végéig semmi biztosat nem lehett tudni, azonban nemrég megtörtént a hivatalos bejelentés: UEE nem újította meg szerződését, s így nemcsak a csapattól, de az ügynökségtől is búcsút vett. Az alábbi nyílt levél keretein belül mondott búcsút.

Sziasztok, UEE vagyok! Nehéz számomra, hogy bármit is írjak. Úgy érzem, mintha csak tegnap debütáltam volna az After School új tagjaként, de ennek már nyolc éve! Csapattársaim, akik akkor középiskolások voltak, most már egyetemi hallgatók, és az én foglalkozásom is megváltozott. A promóciók alatt nagyon messzinek éreztem távozásomat, most mégis én következem. Hamar elrepült az idő! Mostantól már nem vagyok az After School tagja, de bárhová is megyek ezt soha nem fogom elfelejteni! Szeretnék külön köszönetet mondani Han Sung Soo úrnak, aki gyakornoki időm alatt is folyamatosan támogatott és mellettem állt. Köszönöm mindenkinek a Pledis Entertainmentnél, akik segítettek, valamint hálával és bocsánattal tartozom a tagok felé. Köszönöm a rajongóimnak! Szeretlek titeket!

A Pledis Entertainment szóvívője ennyit fűzött hozzá: Reméljük, hogy UEE a jövőben is sikeres lesz, és természetesen továbbra is támogatni fogjuk.

A 29 éves idolból színésznővé avanzsálódott szépség jelenleg új ügynökséget keres. Ami az After Schoolt illeti: UEE kilépésével ötfősre redukálódott (Nana, Lizzy, Raina, E-Young és Kaeun), a kiadó pedig elmondta, hogy a formáció nem oszlott fel, viszont visszatérés sincs a láthatáron. A tagok továbbra is egyéni tevékenységeikre fókuszálnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek