Starity

Noel Gallagher durván leoltotta Harry Stylest

2017. június 01. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oasis ex-tagja finoman szólva sincs elájulva Harry szólóban produkált munkájától.

hirdetés
Noel Gallagher durván leoltotta Harry Stylest

Míg öccse, Liam Gallagher jó véleménnyel nyilatkozott Harry Styles közelmúltban megjelent első kislemezéről, a Sign of the Timesról, addig Noel Gallaghernek közel sem volt ilyen jó véleménye az anyagról, amit az Absolute Radio hallgatóival is megosztott:

Az emberek az én koromban teljesen elengedik magukat, meghíznak, és kopaszodó idiótákká válnak a fakuló tetkóikkal. Csak ülnek a garázsukban, és a Sign of the Timeshoz hasonló szarokat írnak Harry Stylesnak, amitől őszintén szólva a macskám is különbet írt volna tíz perc alatt

– nyilatkozta a zenész, és beismerte, hogy ennek ellenére a felesége például hatalmas rajongója a dalnak:

Nem érdekel a dal, még ha a feleségem hasra is van esve tőle. Azt mondta nekem, Hallottad már Harry Styles új dalát? Tisztára olyan, mint Prince!, én meg rávágtam, hogy Hallatlanul is állíthatom, hogy nem olyan!.

A zenész továbbá megkérdőjelezte, hogy Styles írta-e dalait, mivel tisztában van, hogy az énekes jóképű, így valószínűleg jobb dolga is akad (egy ujjára 100 lány jut állítása szerint), azonban ez nem felel meg a tényeknek: Harry mind a 10 dal szerzésében első helyre került a kreditben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek