Starity

A Soy Luna csapata 2018-ban Európában fog turnézni

2017. június 03. 13:01   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a hír miszerint a Soy Luna stábja 2018-ban, ellátogat Európába a Soy Luna en Concierto keretein belül.

hirdetés
A Soy Luna csapata 2018-ban Európában fog turnézni
Fotó: Disney Channel

A legújabb argentin Disney-sorozat, a Soy Luna hatalmas sikernek örvend világszerte. A készítők biztosak voltak abban hogy ennek a sorozatnak nagyobb sikere lesz mint a Violettának. Ezért a második évad leforgatása után, a stáb turnéra indult Dél-Amerikában, a Soy Luna en Concierto turnéval. A sorozatban Matteot alakító Ruggero Pasquarelli tette előszőr közzé, Instagram-profilján az olasz állomásokat, majd így fogalmazott:

Nem tudjátok elhinni milyen boldog vagyok, amiért a Soy Luna Live végre Olaszországba is ellátogat. 2018 januárjában és februárban Torinóban, Milánóban, Firenzében, Nápolyban, Padovában és Bolognában fogunk koncertet adni. A jegyek a jegyirodákban kaphatók. Alig várom, hogy lássam a barátaimat és a családomat. Anyu, apu és Leonardo jövök haza!!

Nem sokkal utána május 30-án, a német Disney Csatorna is közzétett néhány állomást. 

Soy Luna-rajongók!

A mai naptól elérhetőek a jegyek a Soy Luna Live-ra! Te melyik vársoban nézed meg a koncertet?

Magyarországra sajnos még nem jönnek, de Bécsbe ellátogatnak majd április 6-án, így talán pár szerencsés magyar rajongónak alkalma nyílik megnézni az actet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek