Starity

Paris Hilton tökkel eteti az árvákat

2010. október 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek körében egyfajta elvárt szintteljesítmény, hogy jótékonykodjanak, de mindig vannak olyanok, akik ezt egyedien fogják fel.

hirdetés
Paris Hilton tökkel eteti az árvákat

Paris Hilton például kisebb megdöbbenést keltett, mikor egy árvaházba néhány nagy tökkel, tökvájó késekkel és festékekkel állított be. Noha közeledik a Halloween, és Amerikában minden valamirevaló ház ablakában ott világít ilyenkor a rossz szellemeket távol tartó töklámpás, mégis furcsa ötlet kissé, bár még értékelhető is volna, ha Paris nem buktatja le magát a vonatkozó Twitter-bejegyzésben: „Most értünk haza. Cy [Paris jelenlegi pasija] és én vettünk egy csomó tököt, tökvájókat, festékeket és édességeket. A gyerekek nagyon izgatottak és hálásak voltak, olyan jó érzés mosolyt csalni egy gyerek arcára!”

Az amerikai lapok szerint a „most értünk haza” ékesen árulkodik róla: legfeljebb az említett tökkupacot vette meg Paris, de az árvaházig nem jutott el, az biztos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek