Starity

Drive Angry 3D: Nicholas Cage ismét akcióban

2010. október 19. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Véres Valentin remake-je után a rendező, Patrick Lussier és Todd Farmer ismét közös projekten dolgozott mostanáig. Elmondásuk szerint a Drive Angry 3D igazi akcióthriller lesz a javából.

hirdetés
Drive Angry 3D: Nicholas Cage ismét akcióban

Patrick Lussiernek sikerült megnyerni a főszerepre a köztudottan nem könnyen megszerezhető Nicolas Cage-et. Szerepe szerint egy olyan apát fog játszani, aki kitör a pokolból, hogy bosszút álljon egyetlen lánya gyilkosán. Az ördögnek ez a dolog annyira nem nyeri el tetszését, hogy utánaküldi megbízottját, akit William Fichtner alakít majd. A női frontot Amber Heard erősíti a filmben, aki Cage segítségére lesz és hajmeresztő száguldozások közepette, ami után sokan maradnak vérbe fagyva az aszfalton.

Az Millennium Films és a Nu Image Films közösen hozták tető alá a produkciót, melynek költsége elérte az 50 millió dollárt. A köztudottan kis studióknak számító Millennium Films és Nu Image Films sokat vár a produkciótól, ha ennyi pénzt áldoztak rá. Az amerikai bemutató 2011. február 11-én lesz. A film hazai bemutatójáról egyelőre nincs hír, de csak idő kérdése lesz, hogy megérkezzen a magyar mozikba is.

A film előzetese itt tekinthető meg:


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek