Starity

K-pop szólódebütálás: Kim Chung Ha

2017. június 07. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szólistát (egyben egy ismerős arcot) köszönthetünk a K-pop zenepiacán: a mai napon hivatalosan is bemutatkozott Kim Chung Ha.

hirdetés

A tavalyi nagy sikerű Proudce 101 nevezetű show-ban többek között Chungah is sikeresen vette az akadályokat, bekerült a top11-be, így tagja lett az I.O.I nevezteű projekt lánycsapatnak – a műsor ideje alatt, illetve a formációban is nagy népszerűségre tett szert –, majd egyéves szerződésük lejártával idén januárban feloszlatták a csapatot, ahogy azt ígérték.

21 éves fiatal tehetség ügynöksége, az MNH Entertainment áprilisban közölte, hogy Chungah hamarosan szólóban is be fog mutatkozni. A nagy nap végül június hetedikén érkezett el Hands on Me című első középlemezével. A kiadványról a pop dance stílusú Why Don't You Know nóta kapott videoklipet, mely tökéletesen passzol a nyárhoz és Chungah vokálja mellett tánctudását is megcsodálhatjuk.

A bemutatkozó korong összesen öt dalt sorakoztat fel, melyek között egy korábbi szerezeménye, a 월화수목금토일 (Week) is szerepel. Íme a dallista:

  1. Hands on Me
  2. Why Don't You Know (feat. Nucksal)
  3. Make a Wish
  4. 우주먼지
  5. 월화수목금토일

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek