Starity

Ikrekkel várandós Jaime Pressly

2017. június 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves színésznő tegnap hozta nyilvánosságra, hogy ikerfiúkat hord a szíve alatt.

hirdetés

Jaime Pressly a People magazinnak adott interjúja keretén belül tudatta a világgal, hogy tíz évvel fia, Dezi James születése után ismét áldott állapotban van. Saját elmondása szerint régóta vágyott arra, hogy további gyermekei szülessenek, de az ikerterhesség híre még őt is sokkolta, tekintve, hogy természetes úton fogantak meg a babák.

Ikrek egyikünk családjában sem fordultak elő, így a párommal nagyon ledöbbentünk. Nem lombikbébi programmal fogantak vagy ilyesmi. Annyira meglepődtem, hogy közöltem is a nőgyógyászommal, hogy nem lehetséges, hogy nekem ikreim legyenek

– nyilatkozta a szőke szépség, aki egyébként mindig is nagy családra vágyott.

Mindig három gyereket szerettem volna, de ahogy idősödök, úgy voltam vele, hogy már az is jó lenne, ha még egy összejönne. Most kettőt az egyben kapok, nem kell végigcsinálnom még egy terhességet.

Jaime továbbá szót ejtett arról is, hogy nagyfia hogyan fogadta a testvérek érkezésének hírét.

Dezi már óvodáskora óta könyörgött Hamzinak [Hamzi Hijazi, a színésznő kedvese – a szerk.] és nekem egy testvérért. Nagyon türelmes, édes és udvarias, remek kis bébiszitter válik majd belőle. Most is állandóan puszilgatja a pocakomat

– árulta el Pressly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek