Starity

Magyarország Szépe 2017: megvan a legszebb 16 lány!

2017. június 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja kezdődött el a felkészítőtábor, 3 óra alvás, 2 óra vezetés, 4.30-kor kelés után végre megérkeztek a lányok a Spirit Hotel Thermal Spa***** hotelbe, Sárvárra. Némelyikük már nagyon korán érkezett, de a többség a fővárosból buszozott.

hirdetés

Mikor becsöppentek a hotelbe, mindjárt neki is kezdtek a cuccolásnak: beköltöztek szobáikba, kisminkelték arcukat, felpróbálták bikinijeiket, megették ebédjüket, és persze a közösségi oldalaikra való selfie-k sem maradhattak el. Miután ezekkel végeztek, az egy és másfél óra közötti időt elfoglaló Miss Bikini fotózás volt az úti céljuk.

Aztán kezdődhetett az első alverseny, a Miss Bikini! Az első helyezett, vagyis Stankovics Beáta védettséget kapott a következő alversenyekre. Második helyen Koroknyai Virág végzett, a harmadik pedig Kiss Doris lett. Sajnálatos módon valakitől búcsúzni kellett, ő pedig Senászky Flóra.

A második napon se volt nyugvásuk a lányoknak, keményen eddzettek. Két alversenyt is rendeztek, az első a Miss Beauty Face. Itt az első Viczián Viktória (ő is védettséget kapott), a második Koroknyai Virág, a harmadik helyezést pedig Pető Laura nyerte el. A versenyt Nagy Viktóriának kellett otthagynia. Ennél a versenynél fotósorozat is készült róluk, itt meg is tekintheted.

Alig volt idejük kipihenni a Miss Beauty Face-t, hiszen rögvest következett a Miss Sport. Egy őrületes akadálypályán kellett végigvágniuk, ebben a zsűri szerint Szilágyi Gerda (védettség) volt a legjobb, őt követte másodikként Kiss Doris. Az alversenyek között pedig akkor történt az első olyan, hogy kettő harmadik helyezés mellett döntöttek: ők Stankovics Beáta és Márton Fanni. Sajnos itt is el kellett távoznia valakinek, ő pedig Kármán Klaudia.

A következő napon jött a sokak szerint a legizgalmasabb alverseny, a Miss Talent! Itt saját produkcióval készülhettek, a zsűrit legjobban Koroknyai Virág (védettség) tánca nyűgözte le. Második helyre Ilyés Jenifer énekhangját rakták, a harmadik helyen Kővágó Dóra végzett, hastáncával. Szomorúság volt, hiszen még egy lánynak búcsúznia kellett, mégpedig Kotrócz Grétának.

Ezek alapján 16 lány maradt bent a döntőben, akik nem mások mint: Ilyés Jenifer, Kővágó Dóra, Orbán Bianka, Stankovics Beáta, Lajos Kitti, Örvendi Cintia, Szigligeti Ivett, Kiss Doris, Márton Fanni, Pető Laura, Szilágyi Gerda, Koroknyai Virág, Rudolf Nikolett, Tersach Vivien, Oldal Cintia, valamint Viczián Viktória. 

Ők a döntős lányok, avagy a legszebb 16

Miután kialakult a döntős mezőny, elindítottak egy Legszebb Mosoly szavazást, ahol a szerinted a legszebb mosolyú, legszimpatikusabb lányra voksolhatsz. A szavazók között kisorsolnak egy 50 000 Ft értékű White Collection-utalványt. Óránként újabb szavazatot lehet leadni.

Szavazz Te is a linkre kattintva!

A döntő június 18-án 19.30 perctől kezdődik, ahol kiderül, ki hazánk legszebb lánya. A Duna és a Duna World csatornákon nézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek