Starity

2018-ban tér vissza a Nightwish

2017. június 09. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018-ban tér vissza a köztudatba Finnország egyik legnépszerűbb metálbandája.

hirdetés
2018-ban tér vissza a Nightwish
Fotó: Instagram

2015-ben került a lemezboltok polcaira a finnek legutóbbi nagylemeze, az Endless Forms Most Beautiful, melynek népszerűsítő turnéja a tavalyi év decemberében ért véget. Még abban a hónapban piacra dobták legújabb DVD-jüket is, ami a Vehicle Of Spirit elnevezést kapta.

A csapat az idei évet pihenéssel tölti, hiszen Floor Jansen énekesnő márciusban adott életet kislányának, Frejának, Tuomas Holopainenent pedig az új lemez munkálatai kötik majd le. Tavaly egyébként már arról is értesülhettünk, hogy a fromáció csupán 2018-ban hallat majd magáról ismét, a visszatérésük pedig ütősebb lesz, mint valaha.

Évek óta titokban készülünk valamire, egy különleges dologra, de ennél többet nem mondhatok. Úgymond visszavágunk saját magunknak az egy év kihagyásért, persze jó értelemben. Mindössze csak szünetet tartunk, hiszen rengeteg fellépés és utazás áll mögöttünk, a gyermekem pedig jövőre megszületik. De utána minél hamarabb színpadra szeretnénk állni

– árulta el a ReVamp egykori frontasszonya tavaly, a Blabbermouth-nak.

Visszatértük a rivaldafénybe egyébként egy meglepetésekben gazdag esemény lesz, ám arról még nem áll rendelkezésre információ, hogy mivel is készülnek, csupán annyit lehet sejteni, hogy mivel az egykoron Tarja Turunen vezette csapat második korongja, az Oceanborn jövőre lesz húszéves, vélhetően ennek jelképeként fognak majd valami különlegességgel előrukkolni.

Mindezeken túl, néhány órája a zenekar megtörte a hosszan tartó csendet és elárulták, hogy 2018 márciusában indulnak útra új lemezükkel, továbbá már néhány helyszínt is megosztottak a nagyérdeművel, ahol biztosan színpadra lépnek majd.

Fotó: Facebook / Nightwish

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek