Starity

Megérkezett a Leander Kills újdonsága

2017. június 10. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

A nagy sikernek örvendő magyar metálzenekar piacra dobta legújabb, angol nyelvű középlemezét.

hirdetés
Megérkezett a Leander Kills újdonsága
Fotó: A Dal

Mint már arról több ízben is beszámoltunk, a Köteles Leander vezette formáció mostanában megállíthatatlan, hiszen sikert sikerre halmoznak. A Leander Rising utódjaként ismert csapat tavaly jelenítette meg debütáló lemezét, ami a Túlélő elnevezést kapta, és hatalmas sikernek örvendett mind a rajongók, mind a kritikusok körében egyaránt.

A formáció idén szeptemberben dobja piacra második korongját, melynek beharangozó tétele, a már jól ismert Élet című szerzemény, mely nóta A Dal nevezetű műsorban is elhangzott, Leanderék ugyan nem képviselhették Magyarországot a 62. Eurovíziós dalfesztiválon, ám a verseny keretein belül ők vihették haza a legjobb dalszövegnek járó díjat, amit hatalmas meghökkenéssel, ám annál nagyobb megtiszteltetéssel vehettek kezükbe.

Néhány napja a srácok elhintették, hogy a mai napon jelenik meg legújabb középlemezük, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, és mindösszesen hat tételt foglal magába - köztük néhány Leander Rising-dalt is, továbbá egy Lady Gaga-feldolgozást is, melyek koncert változatban kerültek fel a számlistára.

Íme a dallista:

1. Bridge

2. Bird

3. Live Before You Die

4. Bound To Belong (Live)

5. My Spring My Storm (Live)

6. Bad Romance (Live)

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek