Starity

Megérkezett Willow Smith első klipje

2010. október 19. 18:06   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Willow Smith neve sokaknak még ismeretlen – de ez már nem sokáig lesz így. Ugyanis Will Smith és Jada Pinkett Smith lánya énekesnői babárokra tör.

hirdetés
Megérkezett Willow Smith első klipje

„Nem esik messze az alma a fájától” – tartja a mondás. Ez teljes mértékben igaz a Smith családra, ahol a híres apuka és anyuka mellett a gyerekeknek is kijut a reflektorfényből. Ám a 2 tizenéves Smith-csemete nem szeretne szülei hírnevének árnyékában élni, saját karriert csinálnak maguknak.

Jaden Smith nemrégiben debütált a Karatekölyök című filmben, most pedig húgán van a sor, hogy bemutassa, belé is szorult tehetség. 

A kis Willow még csak 9 éves, de ez senkit se tévesszen meg, a leányzónak komoly elképzelései vannak a jövőt illetően. Igazi stílusikon fiatal kora ellenére, Whip My Hair című számát augusztusban hallhattuk először, azóta pedig már lemezszerződést is kapott Jay-Z lemezkiadó cégétől, a Roc Nationtől. 

A dalhoz a klip tegnap debütált. A videót Ray Kay rendezte, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Lady Gaga, Beyoncé és Justin Bieber. Az igazán színes, fiatalos, pörgős klipben Willow többféle extravagáns frizurával is mutatkozik.  

Willow egyébként példaképének és stílusikonjának napjaink egyik legfelkapottabb énekesnőjét, Rihannát tekinti. Ennek is köszönhető az, hogy a fiatal előadót gyakran csak úgy emlegetik mint a baby Rihanna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek