Starity

Albumpremier: ByeAlex és a Slepp – Szív(sz)Kill

2017. június 15. 13:01   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett ByeAlex és a Slepp együttes első közös albuma, mely a Szív(sz)Kill címet kapta.

hirdetés
Albumpremier: ByeAlex és a Slepp – Szív(sz)Kill
Fotó: Facebook

Márta Alex néven született magyar énekesre 2013-ban figyelt fel az ország, mivel megnyerte A Dal című műsort. A győzelemmel az a lehetőség járt , hogy ő képviselhette hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon a Kedvesem című dalával. Az Eurovíziós Dalfesztiválon az előkelő 10.helyet szerezte meg az ország számára. Viszont kevesen tudják, hogy Alex 2011 óta jeleníti meg dalait. Első saját dala a Csókolom című dal volt. 

Az országos ismeretség után Alex elkezdett dolgozni saját albumán, mely a Szörpoholista címet kapta és 2014-ben jelent meg. Olyan dalok kaptak rajta helyet, mint a Nekemte, Láttamoztam, Csóró itt minden hang, vagy az Az én rózsám. 

Ezek után sem állt le a zeneírással. Olyan dalokat írt, mint az Ősz, Hé Budapest, 30 (melyben már a Slepp tagjai is közreműködtek), illetve a Fekete című dal, melyre már többen is felfigyeltek. 

2015-ben úgy döntött összeáll egy együttessel, így megalakult a ByeAlex és a Slepp. Első közös daluk a Még mindig című dal volt, melyhez utána Lotfi Begi készített egy remixet és így lett ismert mindenki számára. Azóta 14 milliós megtekintése van a dalnak, a legnagyobb videómegosztó oldalon. 

2015 óta több dalt is készítettek közösen így döntöttek úgy, hogy végre itt az alkalom kiadni első közös albumukat, mely a Szív(sz)Kill címet kapta. Az album borítót, mint szinte minden alkalommal, Alex testvére, Amarilla készítette. Az albumon 14 dal kapott helyet. Megtalálhatóak rajta az eddig kiadott dalaik is, mint a Nehéz vagyok, Kicsilány, Még mindig és a nemrég kiadott, Lotfi Begi közreműködésével készült BABABÓ című dal is. Közreműködik az albumon még Pixa, a Margaret Island énekesnője Lábas Viki, valamint Dannona is, aki kicsit megszínesítette rap tudásával, amár mindenki számára ismert Fekete című dalt. Emellett Alexék megörvendeztették a rajongókat hét új dallal is. 

Az énekes egyébként június 6-án ünnepelte 33. születésnapját is, úgyhogy ez egy igazán jó ajándék, hogy bemutathatja az első ByeAlex és a Slepp albumot a rajongóinak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új ByeAlex Slepp
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek