Starity

Albumpremier: Our Last Night - Selective Hearing

2017. június 15. 13:01   |   Szerző: DorkaL

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megjelent az amerikai együttes, az Our Last Night új stúdióalbuma, mely a Selective Hearing címet kapta.

hirdetés
Albumpremier: Our Last Night - Selective Hearing
Fotó: Facebook

Az Our Last Night egy amerikai rockbanda, amely 2004-ben formálódott, és Trevor Wentworth (vokál), Matthew Wentworth (gitár, vokál), Alex "Woody" Woodrow (basszusgitár), és Timothy Molloy (dobok) tagokból áll. Az együttes a saját szerzemények mellett átdolgozásokat is készít, amelyeket a legnagyobb vidómegosztó oldalon, a YouTube-on rendszeresen közölnek. Átdolgozták már például az Imagine Dragons – Radioactive, Ed Sheeran – Shape of You, Linkin Park – Heavy című számait is.

2017 mindenesettre izgalmas és mozgalmas év lesz a banda háza táján. Június 9-én megjelent az amerikai együttes új stúdióalbuma, amely a Selective Hearing címet kapta, és nemrégiben bejelentették az új turnéjukat, melynek keretein belül Magyarországra is ellátogatnak Október 8-án. (Jegyek már kaphatóak!) A turnéról további információkat ezen a linken találsz.

Az elmúlt időkben az együttes megalakította a Night Club nevezetű exkluzív csoportot, ahol a rajongóknak extra lehetőségekre van lehetőségük, ilyen például az, hogy dönthetnek a következő átdolgozott dalról, részt vehetnek extra élő streameken és kérdezz-felelek videókban. A csoportról itt olvashatsz bővebben.

Az új album meghallgatható alább:

Amennyiben megtetszett az új album, és szeretnéd megrendelni, most a weboldalukon egy akció keretében akár ingyen hozzájuthatsz egy dedikált példányhoz, csupán egy pólót kell rendelned az együttes logójával. Részletekről bővebben ezen az oldalon tájékozódhatsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek