Starity

Keira Knightley Budapesten forgat

2017. június 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai sztárja a Colette című életrajzi dráma kedvéért érkezett hazánkba.

hirdetés

Az RTL Klub munkatársainak már sikerült is elcsípniük Keira Knightley-t, aki a Wash Westmoreland rendezte Colette-ben alakítja a címszereplő hölgyet Dominic West, Denise Gough, Fiona Shaw, Robert Pugh és Caroline Boulton oldalán. Érdekesség, hogy a filmben az a Haumann Máté is szerephez jutott, aki annak idején főszerepet játszott az Apám beájulna című Salinger Richárd-regény filmadaptációjában, de láthattuk a Sorstalanságban vagy a Selena Gomez főszereplésével készült Csajok Monte Carlóban is.

Visszatérve Keirára, a színésznő nagyon élvezi a forgatást és fővárosunkat is elbűvölőnek találja. Rajongói legutóbb a május végén bemutatásra került A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmben láthatták viszont, valamint várhatóan a még idén mozikba kerülő The Aftermath háborús drámában is megcsodálhatják tehetségét. A Colette-et ezzel szemben leghamarabb majd csak jövőre tekinthetjük meg.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek