Starity

Kris Jenner attól fél, unokáit bántani fogják a családjuk hírneve miatt

2017. június 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 61 éves valóságshow-sztár tisztában van azzal, hogy nem mindenki kedveli a Kardashian-Jenner famíliát.

hirdetés

Kris Jenner a The Hollywood Reporter kerekasztal beszélgetése során vallott híres-hírhedt családjáról, a múltjukról, a jövőjükről és saját félelmeiről. A tévésztár már akkor tisztában volt azzal, hogy semmit nem tartht vissza a közönség elől, amikor tíz évvel ezelőtt aláírta a nekik felkínált szerződést a mai napig futó Keeping Up With The Kardashians című szériára.

Azt hiszem, az az oka annak, amiért ilyen híresekké váltunk, hogy az emberek egynek érzik magukat közülünk. Mindenki átérzi valamelyikünk életét, legyen 7 vagy 107 éves az illető. Az emberek érzelmileg kötődnek hozzánk és figyelemmel követik a családunk fejlődését, ahogy megházasodunk, elválunk, gyerekeink születnek

– magyarázta, majd hozzátette, hogy tudja, hogy a család tagjai, vagyontárgyaik kirakatba tételével könnyű támadási felületté váltak, de nem is a gyermekeit, hanem az unokáit félti a legjobban.

Aggódok az unokáim miatt. Hatan vannak. A legidősebb most lett hétéves, a legfiatalabb hat hónapos. Nekik nincs is választásuk azt illetően, akarják-e ezt az egészet. Aggódok, nagyon is, mert egy támadásra alkalmas környezetet teremtettünk számukra. (...) Az életünk, az életvitelünk sokat változott a műsor kezdete óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek