Starity

Testvérsorozatot kap a Pretty Little Liars?

2017. június 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freeform népszerű drámasorozatának producere egy interjúban vallott ötletéről.

hirdetés
Testvérsorozatot kap a Pretty Little Liars?
Fotó: Freeform

A tegnap képernyőre került új epizód után már csak két rész maradt a Pretty Little Liarsből, ami talán mégsem ér véget olyan hamar, mint gondoltuk volna, ugyanis I. Marlene King producer elhintette, hogy egyes karaktereket megtartana egy spinoff sorozat erejéig.

Ez még egyáltalán nem biztos, de van pár ötlet a talonban. Köztudott, hogy imádom ezt a világot, szeretek játszani a karakterekkel, így szórakoztató lenne megtartani párat közülük és nyomon követni életük alakulását

– nyilatkozta az ET-nek.

Marlene-nek még vannak ötletei...

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy nem ez lenne az első alkalom, hogy testvérsorozatot kapna a 2010 óta futó széria – 2013 és 2014 között ugyanis a készítők Ravenswoodba kalauzoltak minket, ahol Caleb (Tyler Blackburn) és Miranda (Nicole Gale Anderson) történetét követhettük nyomon, ám a sorozatot egy évad után elkaszálták, így Caleb visszatért a Pretty Little Liarsbe Hannához (Ashley Benson).

Fotó: ABC

Kérdésre King elárulta, hogy egyelőre nem tudja még, mely szereplők állnának a spinoff középpontjában, mire a vele interjút készítő riporter rámutatott, hogy érdekes lenne egy Mona (Janel Parrish) vagy épp az Emily (Shay Mitchell) – Alison (Sasha Pieterse) páros körül forgó széria, mire ő is rábólintott. Később szó esett arról a csavarról, hogy Ali Emily babáját hordja a szíve alatt, mely ötlet Charlie Craig producertől jött.

El sem hiszem, hogy beleírtuk a történetbe! Az ötlet Charlie Craigé, aki producer a show-nál. Egyik nap közölte, hogy van egy őrült ötlete, amit ha elénk tár vagy utálni vagy imádni fogjuk, és mi imádtuk. Pár napig csak ültünk rajta, mert nagy falatnak tűnt. Úgy voltunk vele, hogy adunk az ötletnek 72 órányi leülepedési időt, és ha ezután is imádjuk, akkor zöld utat kap.

Fotó: Freeform

King továbbá arról is szót ejtett, hogy Ali esett át a legnagyobb változáson a hazugok közül, véleménye szerint nemcsak ő, hanem a kapcsolatai is rengeteget fejlődtek.

Bizonyos értelemben Ali volt a legkevésbé érett a lányok közül. Talán azért, mert nem volt mindig jelen. Egy időre elmenekült a problémái elől, és most, hogy újra itt van, szembe kell néznie azokkal. Úgy gondolom, hogy a terhesség jó alkalom arra, hogy összehozzuk őt Emilyvel. A.D. gyakran tesz szörnyű dolgokat a lányokkal, ami sokszor visszaüt, de egyúttal közel is hozza őket egymáshoz. Ali és Emily helyzete ennek az ékes bizonyítéka. Végső soron A.D. közel hozza és nem elválasztja egymástól őket.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek