Starity

Klippremier: DENIZ – Lállálá

2017. június 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki szereti DENIZ zenéjét, annak biztosan tetszeni fog a legújabb leforgatott videoklipje. Énekeljük együtt, hogy Lállálá!

hirdetés

DENIZ, a 2016-os riói olimpia indulójával (Halhatatlanok) sokak szívébe belopta magát, mert nagyon jó buzdító dalt szerzett a magyar szurkolók és a magyar sportolók számára is. Nemcsoda, hogy a legjobb olimpikonjaink közül sokan szerepeltek a videoklipben is. A Veled című száma nagy sikert aratott, és most megjelent a Lállálá is.

A vadiúj nóta érdekessége, hogy majdnem két évig készült! És az eredmény? Magáért beszél. DENIZ nagyon jól ért a fülbemászó dalok elkészítéséhez. 2017. június 14-én volt délelőtt 9 óra után a dal premierje a Petőfi Rádióban, majd este 19 órakor felkerült a legnépszerűbb videómegosztó oldalra is.

A klip zenéjét Pacsai Márk (Markanera) és Pacsai Ildikó szolgáltatta, míg DENIZ írta a dalszöveget. A vokál énekesnője Ilky volt. A kisfilm helyszíne egy „szívgyógyintézet”, ahol a szerelmi dolgokra szakosodtak. Az egyre híresebb rapper népszerű dalt szerzett, mert pár nap alatt több, mint 80 ezren nézték meg a klipet. Ha te is kíváncsi vagy rá akkor a cikk alatt megtalálhatod a videót.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek