Starity

Magyarországra látogat a Wintersun

2017. június 17. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak egy hónapot kell várni arra, hogy az öt év kihagyás után visszatért csapat piacra dobja legújabb stúdiólemezét.

hirdetés

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, hatalmas izgalom övezi a Wintersun új lemezének megjelenését, ugyanis a zenekar a 2012-es megjelenésű Time I nevezetű korong kiadása óta nem jelentkezett új stúdiólemezzel. Miután kiderült, hogy a Time II nevezetű korong nem fog megjelenni, a srácok egyúttal azt is nyilvánosságra hozták, hogy egy teljesen új koronggal készülnek megörvendeztetni a közönséget.

Néhány hónapja megtudhattuk, hogy az újdonság a The Forest Seasons elnevezést kapta, melynek dallistájáról és borítójáról is egyaránt lehullott a lepel. Néhány hete, a Jari Mäenpää vezette csapat megosztotta a rajongókkal azt a hírt, amit a fanatikusok immáron öt éve vártak: az új album július 21-én hódítja meg a világot. Ennek fényében az öttagú formáció szeptemberben már útra is kel az újdsonág népszerűsítésének céljából, mely turné keretén belül Magyarországot is útba ejtik.

A magyar rajongóknak szeptember 22-én lesz majd lehetőségük elcsípni őket, a budapesti Barba Negrában. A jegyek árusítása már megkezdődött, amit ide kattintva tudsz beszerezni. Le ne maradjatok róla!

A fellépést hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek