Starity

Magyarországra látogat a Wintersun

2017. június 17. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Már csak egy hónapot kell várni arra, hogy az öt év kihagyás után visszatért csapat piacra dobja legújabb stúdiólemezét.

hirdetés

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, hatalmas izgalom övezi a Wintersun új lemezének megjelenését, ugyanis a zenekar a 2012-es megjelenésű Time I nevezetű korong kiadása óta nem jelentkezett új stúdiólemezzel. Miután kiderült, hogy a Time II nevezetű korong nem fog megjelenni, a srácok egyúttal azt is nyilvánosságra hozták, hogy egy teljesen új koronggal készülnek megörvendeztetni a közönséget.

Néhány hónapja megtudhattuk, hogy az újdonság a The Forest Seasons elnevezést kapta, melynek dallistájáról és borítójáról is egyaránt lehullott a lepel. Néhány hete, a Jari Mäenpää vezette csapat megosztotta a rajongókkal azt a hírt, amit a fanatikusok immáron öt éve vártak: az új album július 21-én hódítja meg a világot. Ennek fényében az öttagú formáció szeptemberben már útra is kel az újdsonág népszerűsítésének céljából, mely turné keretén belül Magyarországot is útba ejtik.

A magyar rajongóknak szeptember 22-én lesz majd lehetőségük elcsípni őket, a budapesti Barba Negrában. A jegyek árusítása már megkezdődött, amit ide kattintva tudsz beszerezni. Le ne maradjatok róla!

A fellépést hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek