Starity

Új projektben szerepel Amanda Somerville

2017. június 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda újonnan alapított csapatában ismert énekesnőkkel dolgozik együtt.

hirdetés

Amanda Somerville nevét leginkább a HDK projekt kapcsán ismerhetjük, illetve ő és férje, Sander Gommans menedzseli többek közt a Phantom Elite és a Silent Saga nevű együtteseket is.

Most azonban újra mikrofon mögé áll az amerikai születésű, de évek óta Németországban élő dalos pacsirta: létrehozta ugyanis új projektjét, amely az Exit Eden nevet viseli. A csapat négy csodálatos hangú hölgyből áll: Amanda mellett a Phantom Elite énekesnője, Marina La Torraca, Clémentine Delauney (akit olyan együttesek élén láthattunk, mint a Visions of Atlantis, a Melted Space vagy a Serenity) és Anna Brunner.

A lányok felfedték első albumuk borítóját és a számok címeit - olyan popszámok metálosított verziója kapott helyet a lemezen, mint a Depeche Mode Question Of Time-ja, a Madonna-klasszikus Frozen vagy Adele Skyfall című dala. A korong augusztus 4-én jelenik meg.

Íme, a Rhapsodies In Black címet viselő album számlistája:

01. Question Of Time
02. Unfaithful
03. Incomplete
04. Impossible
05. Frozen
06. Heaven
07. Firework
08. Skyfall
09. Total Eclipse
10. Paparazzi
11. Fade To Grey

A borító

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek