Starity

Hogyan legyél Jared Leto?

2010. október 19. 22:10   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint egymillióan nézték már meg azt a videót a YouTube-on, ahol egy meglehetősen csinos lány borostás Jared Letóvá sminkeli magát egy óra leforgása alatt.

hirdetés
Hogyan legyél Jared Leto?

Az orosz lány nem megszállott rajongó, hanem csupán a cosplay, vagyis a costume play stílusért van oda, ami annyit jelent, hogy jellegzetes ruhákat, kiegészítőket, sminket ad magára, hogy egy ismert embert képviseljen. A cosplay japánból ered, főleg JRock, azaz japán rockegyüttesek használják előszeretettel ezt a fajta formáját az önmegvalósításnak.

„Remélem, megértitek a különbséget a cosplay és a megszállott rajongó között. Ne vegyétek komolyan a dolgot! Ez csak szórakozás. Miért Jared? A cosplayes arcok leginkább JRock-kinézetet csinálnak maguknak, de én nem igazán szeretem a JRockot. Élő emberre akartam hasonlítani, ennyi az egész. Az arcom meg alkalmas arra, hogy Jaredre sminkeljem magam. Nagyjából egy–másfél óra alatt vagyok meg vele. Ezért is van felgyorsítva a videó. Egy olyan videó, amiben leírom a lépéseket is, túl hosszú lett volna, meg ez a smink úgysem működik minden arcformával” – írja a feltöltő a videóhoz tartozó leírásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek