Starity

Jótékony célból állhat újra össze a One Direction

2017. június 19. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár, mint szólóelőadók, mégis a jó cél érdekében egy számon szerepelnének.

hirdetés

Utoljára 2015-ben láthatták őket együtt a rajongók – most összeállnának, hogy segítsenek

One Directiont újra összehívta Simon Cowell, mivel szeretne valamit tenni a Grenfell Tower tűzvész áldozataiért. Az üzletember így azzal az ötlettel állt elő, hogy jótékonysági kislemezt vesz fel a legnagyobb előadókkal, akiket csak utol tud érni.

„Nézem, mi történt a Grenfell Towernél Londonban. Szívszorító. Remélem, holnap megerősíthetünk egy felvételt, amivel pénzt gyűjthetünk mindenki számára, aki érintett volt a tragédiában. A telefonokat ma elintézem” – írta

Louis Tomlinson és Liam Payne már biztosan feltűnik Rita Ora, Robbie Williams és megannyi médiamogul mellett. Harry Styles és Niall Horan kérdéses, hogy vasárnapig stúdióba tudnak-e vonulni, de a Sun értesülései szerint mindent megtesznek, hogy kitisztítsák a beosztásukat és segíthessenek.

Simon fejéből pattant ki az ötlet a jótékonysági kislemezről, miután kedd este egyelőre még bizonytalan számban több tucat ember vesztette életét egy borzalmas tűzvészben a hajnali órákban.

Borzalmas tragédia – egyelőre bizonytalan, hányan rekedtek bent a tűzben, és még az okokat is keresik

A Sun megerősítette, hogyha a teljes One Direction részt tud venni a kislemez megalkotásában, akkor kizárólag mint szólóelőadók teszik azt.

A sztárok egyébként mindent megtettek, amik tőlük telt: Rita Ora mellett Adele is a helyszínre sietett, ahol vizet osztogatott a menekülteknek. Brooklyn Beckham emellett pedig a helyi kórházban tett jótékony szolgálatokat – távozásakor sírva kapták lencsevégre.

Adele a tömegben nyújtott segítséget
Rita Ora ételt és vizet osztogat

via DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek