Starity

Shay Mitchell könyvet ír

2017. június 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars 30 éves sztárja óriási rajongója a szépségápolásnak, az edzésnek és az egészséges étkezésnek, így könyve e témák körül mozog majd.

hirdetés

Shay Mitchell volt a sztárvendége a SHAPE Body Shop rendezvénynek Los Angelesben, ahol amellett, hogy elárulta, hogyan tartja formában magát, elhintette azt is, hogy rövidesen könyvet ír majd kedvenc témáiról.

A barna hajú szépség igazán remek formában van, pedig köztudott, hogy nagyon szereti a hasát – imádja a gyorséttermi finomságokat, legnagyobb bűnének pedig azt tartja, hogy imádja ágyba rendelni az ételeit. Természetesen e csemegéket le is kell dolgoznia, de akkor sem rest, ha edzésre kerül a sor.

A nap végén minden a mértékletességről szól

– mondja.

Edzés után érzem a legjobban magam. Nagyon fontos a rendszeres mozgás és az endorfinok felszabadítása. Jó együtt tornázni a barátokkal.

A színésznő kedvenc mozgásformája a box, emellett pedig szívesen végez cardio gyakorlatokat is, ám ha valamit, akkor a futást ki nem állhatja. Vallja, hogy nem lehet indok egyetlen edzés kihagyására sem – ő például szívesen tornáztatja izmait egyedül, de bármikor bejelentkezik egy-egy csoportos tornaórára is. Ha pedig úton van, mindig visz magával kötelet, sokat túrázik, sétál, fekvőtámaszozik és súlyzózik.

A mozgás mellett másik nagy kedvence a szépségápolás – igyekszik mindent megtenni bőre fiatalságáért, így sminkjét minden este alaposan lemossa, és bizonyos időközönként arcmaszkot is használ, hogy általa megtisztítsa pórusait. A karikás szemre is van megoldása: ha nyúzottan ébred, betesz egy kanalat a fagyasztóba, pár perc múlva kiteszi, a szemére szorítja és a táskáknak annyi.

Valójában könyvet fogok írni, abban elárulom az összes trükkömet

– ígéri sejtelmesen.

Kíváncsi vagy Shay étrendjére? Ide kattintva lekövetheted, mit eszik és hogyan őrzi meg alakját!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek