Starity

Tobias Moretti: „Több időm jut a családomra”

2010. október 20. 13:01   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű osztrák színész jövőre ismét édesapa lesz, de már most igyekszik úgy összeegyeztetni a munkát a családdal, hogy mindenképpen legyen elég ideje feleségére és gyermekeire.

hirdetés
Tobias Moretti: „Több időm jut a családomra”

Tobias Moretti, ahogy már egy korábbi cikkben hírül adtuk, 2011-ben már háromszoros apuka lesz, felesége, Julia ugyanis ismét várandós.

A sármos színész természetesen ez idő alatt sem tétlenkedik, forgat és színházban is játszik, de megfogadta, hogy igyekszik minél több időt szakítani a családjára. Amikor interjút adott, éppen lámák és barnamedvék társaságában válaszolt a kérdésekre.

„Most is éppen forgatok, de ha ezt befejeztem, februárig már nem vállalok el semmit. Természetesen a közönség a színházban továbbra is találkozhat velem, hiszen a tavaly szeptemberben bemutatott Faust című előadást a mai napig nagy sikerrel játsszuk a Burgtheaterben” – nyilatkozta.

Moretti jelenleg egyébként egy kifejezetten gyermekek számára szánt filmet forgat, amelyben egy vadász, Thor Van Sneider karakterét alakítja. A film várható premierje 2012-ben lesz. A történet főszereplője Yoko,  illetve a jeti, akit az állatkert gonosz igazgatója szeret(ne) az egyik ketrecében látni.

„Akartam egy örökérvényű filmet a gyerekeknek, mely nem ijesztő, és spontán módon közvetít.”

A Yoko című film lesz az első, melyet a színész gyermekei is láthatnak majd. Első probálkozása korábban ugyanis csúfos kudarcra lett ítélve: „Meg akartam mutatni nekik a Krambambuli című filmemet, de három percnél nem bírták tovább,  ráadásul a lányom keservesen sírni kezdett...” –  mesélte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek