Starity

Calvin Harrist is meglopták

2010. október 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenésznek kis híján torkán akadt a falat, mikor meghallotta Chris Brown friss slágerét, a dal ugyanis szerinte egy az egyben az ő egyik szerzeménye.

hirdetés
Calvin Harrist is meglopták

Az elmúlt napokban felkapott téma volt a sajtóban a zenészek plagizálása, nem csak Nick Cave-et vádolják lopással, hanem Chris Brownt is. Utóbbit ráadásul egy neves kolléga gyanúsította meg, Calvin Harris, az R&B-sztár Yeah 3x című szerzeményét véli sajátjának. A skót zenész elmondása szerint majdnem torkán akadt a falat reggelizés közben, mikor meghallotta, hogy Brown dala szinte teljesen megegyezik az ő I'm Not Alone című tavalyi számával.

„A lopás az lopás, nem számít, hogy ki vagy. Csak azért, mert Chris Brown egy nemzetközi híresség, még nem érezheti feljogosítva magát, hogy lenyúljon egy brit srácot, akit arrafelé nem sokan ismernek” – mondta Harris, akinek I'm Not Alone című dala még 2009-ben törte az európai slágerlisták csúcsát. 

Calvin Harris nem szándékozik beperelni Brownt, mert annak szerinte nincs semmi értelme, de úgy érezte, meg kell osztania a problémát rajongóival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek