Starity

Új lemezén dolgozik az Arkona

2017. június 22. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelentkezett utoljára albummal az orosz metalzenekar, most viszont elárulták, hogy már javában készül legújabb stúdiólemezük.

hirdetés

Három éve került az üzletek polcaira az Arkona legutóbbi albuma, ami a Yav elnevezést kapta. A formáció azóta is e lemez népszerűsítésének céljából járta a világot, annak érdekében, hogy minél több rajongóhoz el tudjanak jutni. A Masha Scream vezette legénység azonban emellett sem vesztegette idejét, ugyanis a tavaly novemberben piacra dobták első lemezük, a Vozrozhdeniye felújított változatát, mely korong borítója is megújult külsővel köszön vissza a hallgatóságra, ami egyébként egy sokkal komolyabb és művésziesebb alkotás lett, mint elődje volt.

A folk metált játszó együttes már stúdióba vonult felvenni az új lemezre szánt tételeket, néhány órája pedig az Instagramon számoltak be arról, miszerint a dobbetétek már készen állnak arra, hogy a többi hangszer is csatlakozzon a felvételekhez.

 

Drums recording for our 8th album is finished

A post shared by Arkona, official Instagram (@arkonarussia) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek