Starity

Catherine Siachoque a munkájáról beszélt

2010. október 20. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai színésznőt, Catherine Siachoquét a magyar közönség leginkább a Második esély című sorozatból ismerheti, ahol a gonosz Marcia Hernándezt alakítja.

hirdetés
Catherine Siachoque a munkájáról beszélt

Nem a Második esélyben volt az első gonosz szerepe Catherine Siachoquénak: szinte folyamatosan ilyen karaktereket kelt életre. A szép színésznő persze a valóságban nagyon is kedves. Ennek ellenére nagyon élvezi a munkáját.

– Szinte mindig negatív szerepben láthatunk, a telenovellákban te vagy a gonosz csábító, de ennek ellenére nem lehet a magánéletedről rosszat hallani.
– Mindig igyekeztem megvédeni a magánéletemet és a házasságomat. Miguellel már 13 éve vagyunk együtt, és hála Istennek, nagyon boldogok vagyunk. Szeretek gonosz karaktereket életre kelteni. Egy valódi gonosz karaktert felépíteni és eljátszani igen nagy színészni kihívás.

– Csábít a filmvászon?
Igen, de még nem kaptam meg a megfelelő szerepajánlatott.

– Reggel mikor felkelsz, mi az első gondolatod?
– Arra gondolok, milyen szerencsés ember vagyok, hisz azzal az emberrel élek, akit szeretek!

– Kérlek, jellemezd magad röviden!
– Egy átlagos ember vagyok, egy nem hétköznapi munkával. Az életben vidám és jókedvű vagyok, de ugyanakkor nagyon erős személyiség is. Úgy érzem, pont ez a kettősség az, ami miatt szeretek negatív szerepeket kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek