Starity

Klippremier: The Carbonfools – Keep Breathing

2017. június 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan új énekessel, de továbbra is a megszokott színvonalon adja elő új zenéjét a The Carbonfools. A Keep Breathing szuper munka, amit az Index internetes újság olvasói láthattak először Magyarországon.

hirdetés

A The Carbonfools igazán nagyot húzott az új videoklipjével, aminek a címe: Keep Breathing. Már megszokhattuk régebben Fehér Balázséktól, hogy ők mindig igényes zenét adnak a közönségnek, és mindezt általában angol nyelven teszik. De nincs is ezzel semmi baj, amíg ilyen jó zenéket hoznak létre. De történt néhány változás!

Azóta új frontembere lett az együttesnek, méghozzá Fóris-Ferenczi Gábor személyében. Bízunk benne, vele is hasonlóan sikeresek lesznek, hiszen őt is nagy szeretettel fogadták a banda hívei az A38-as hajón és a Kobuci kertben megrendezett bulijaikon. A legújabb klipjük 2017. június 20-án került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra, és már majdnem 10 ezren láták az elkészült kisfilmjüket.

Egy gyufás-skatulyával indul a videó, amin a formáció logója van. Majd meggyújtják a gyufát és az lángra lobban. Utána meg szinte felrobbanunk a tüzes muzsikától. Egyszerű, de mégis ötletes lett a klip, amelyet Jakab Péter rendezett. Igazán igényes lett minden, csak gratulálni tudunk a zenekar tagjainak.

Akik kedvelik a The Carbonfools muzsikáját, azok legközelebb a Balaton Soundon csodálhatják meg őket. Méghozzá július 6-án este 20 órától!

Addig is nézzük meg a szerzeményüket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek