Starity

Máris összejött volna? Khloe Kardashian babát vár?

2017. június 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy Khloe és párja nagy családot terveznek, és ki tudja, talán már úton is van a következő Kardashian-bébi – legalábbis erre utal a szőke szépség legutóbbi posztja.

hirdetés

Khloe Kardashian nemrég még attól rettegett, hogy esetleg nem lehet gyereke, ami azért is ijesztette meg, mert párja, Tristan Thompson legalább öt-hat csemetét szeretne tőle. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van a sztárpár között, Khloe pedig orvosa tanácsára a fogalmzásgátló tabletták szedésével is leállt, vagyis készen áll arra, hogy családot alapítson.

A szőke szépség nemrég a Snapchaten tett közzé egy polaroid képekből álló montázst, melyen ő látható szerelmével, ám a rajongók figyelmét a Dad + Mom (Apa + Anya) felirat ragadta meg. Nem tudni, hogy ez csupán azt jelzi, hogy így becézik egymást maguk között vagy szülői örömök elé néznek, ám sokak szerint utóbbiról lehet szó.

Fotó: Snapchat / Khloe Kardashian
Mit gondolsz? Úton van a sztárpár első gyermeke?
Igen. Khloe ezzel a poszttal akarta tudatni a hírt.
Nem. Valószínűleg csak így becézik egymást.
SurveyMaker
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek