Starity

Karrierjét félti Zayn Malik

2017. június 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fellépéseket mondott le az énekes – szerettei aggódnak miatta. Még mindig nem sikerült legyőznie félelmeit.

hirdetés

Már egy év telt el azóta, hogy a szólókarrierjét sikeresen beindító Zayn Malik szorongásra hivatkozva lemondott néhány fellépést, ám az énekes még most sincs túl a korábbi parákon. Nemrég újabb koncerteket napolt el arra hivatkozva, hogy túl elfoglalt világkörüli turnéja szervezésével, ám jól értesült informátorok tudni vélik, hogy a háttérben még mindig pánikbetegsége áll.

Ha soha nem lép fel, azzal azt veszélyezteti, hogy a szólókarrierje megfeneklik

– nyilatkozta a Daily Mailnek egy bennfentes. Természetesen maga Zayn is tisztában van azzal, mit kockáztat, ugyanakkor nehezére esik kilépni a komfortzónájából, különösen most, hogy már nem csapatban, hanem egyedül kell bizonyítania.

E szorongások vezettek egyébként oda is, hogy Maliknál étkezési rendellenességek alakultak ki, még a One Directionben töltött ideje alatt. Elmondása szerint a táplálkozás volt az egyetlen terület, amit képes volt irányítani, mert minden egyébbe beleszóltak a menedzserek.

Életem minden területe be volt osztva és kontroll alatt tartottak. Ez volt az egyetlen lehetőségem arra, hogy nemet mondjak

– nyilatkozta az énekes a The Sunday Times Style-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek