Starity

Adele: „Nem tudom, fogok-e még valaha turnézni”

2017. június 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő örül, hogy lassan a végéhez közeledik világkörüli turnéja, és úgy érzi, nemigen vállalkozik egy ilyen útra újra.

hirdetés

Adele egy kézzel írott levél fotóját tette közzé az Instagramon tegnap, melyben szót ejtett arról, hogy turnéját a világ minden tájára elvitte korábbi rossz tapasztalatai ellenére is, mindazonáltal örül, hogy lassan az út végére ér. Ezen túl kifejezte abbéli gondolatát, hogy nem valószínű, hogy ismét nekivágna egy ilyen útnak.

Mostanáig 119 koncertet adtam, és a maradék néggyel 123-ra bővül ez a szám. Kemény volt, de örülök, hogy megcsináltam. Kizárólag miattatok van ez a turné, és remélhetőleg én is olyan hatást gyakoroltam rátok, amilyet annak idején rám gyakoroltak a kedvenc előadóim. Szeretném, ha a turné Londonban záródna, mert nem tudom, hogy fogok-e még valaha turnézni, így az utolsó alkalomnál otthon szeretnék játszani. Köszönöm, hogy eljöttök a fellépéseimre, hálás vagyok a szeretetetekért és a kedvességetekért. Életem végig emlékezni fogok erre. Szeretlek titeket

– olvashatjuk a levélben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek