Starity

Jön a Star Wars – A végzet ereje című mini-sorozat

2017. június 29. 14:02   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A július közepén induló új animációs szériában néhány igazán meghatározó szereplőre fókuszálnak.

hirdetés
Jön a Star Wars – A végzet ereje című mini-sorozat
Fotó: Disney Channel

A Star Wars univerzumát senkinek sem kell bemutatni, hisz ikonikus karaktereinek, valamint az izgalmas történéseknek és a lélegzetelállító látványnak köszönhetően az egész világon rajongók tömegei lelkesednek érte. 

Rey, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Leila hercegnő, Sabine Wren és a messzi-messzi galaxis további legendái lesznek a középpontban a Star Wars – A végzet ereje című animációs mini-sorozatban. Ezzel a kezdeményezéssel a Star Wars néhány igazán egyedülálló és inspiráló karakterét szeretnék ünnepelni. A produkció hű marad a Star Wars kánonhoz, és megmutatja, hogy a kis és nagy döntések egyaránt alakítják a szereplők sorsát. 

A Star Wars – A végzet ereje mindenkinek szól, akit megihletett Leia hősiessége, Rey bátorsága vagy Ahsoka kitartása

– mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.

Nagyon örülünk, hogy a legtöbb szereplő ezúttal is az eredeti színészek hangján szólalhat meg. A szériával azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a talán jelentéktelennek tűnő pillanatok és mindennapos döntések is milyen komoly személyiségformáló erővel bírnak. A rajongók ezzel a sorozattal egy új, szórakoztató formában élvezhetik a Star Warst.

A Star Wars – A végzet ereje július 15-től lesz látható minden hétvégén 17:55-től a Disney Csatornán. Ismétlés 21:25-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek