Starity

Lamar Odom csalódott Khloe Kardashianban

2017. június 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szerelmesek válását alig néhány hónapja mondta ki a bíróság, ám szennyesük kiteregetésével úgy tűnik, még nem végeztek.

hirdetés

Lamar Odom tegnap délelőtt Wendy Williams talkshow-jában vendégeskedve mesélt arról, milyen érzés volt számára, amikor megtudta, hogy exfelesége, Khloe Kardashian hazudott neki arról a házasságuk alatt, hogy próbál, de nem tud teherbe esni tőle.

Fájt egy kicsit

– vallotta be az ex-sportoló, aki egyúttal beismerte, hogy akkor nem volt olyan állapotban, hogy apa – és főképp jó apa – legyen.

Khloe-nak valószínűleg igaza volt, amikor azt mondta, nem lettem volna alkalmas apának, de azért megmondhatta volna. Nem a tévéből kellett volna megtudnom, hogy így érzett.

Khloe egyébként nem sokkal ezelőtt, a Keeping Up With The Kardashians egyik epizódjában, a nőgyógyászának vallott arról, hogy csak megjátszotta a férje előtt, hogy teherbe akar esni – valójában mindvégig védekezett. Az orvosnál tett látogatásra egyébként pont amiatt került sor, mert a 33 éves tévésztár nagyon szeretné gyerekekkel megajándékozni aktuális kedvesét, Tristan Thompsont. Kapcsolatuk szintén terítékre került Wendy Williams műsorában, Lamar pedig így fogalmazott exe továbblépéséről:

Boldognak tűnnek együtt. Jó nekik!

Lamar egyébként az egész Kardashian családtól elszaladt azóta, hogy Khloe-val különváltak útjaik. Legjobban Rob elfordulása fáj neki, mert mindig jó barátok voltak.

Robnak már gyereke van, de még nem láttam a kicsit. Régebben közel álltunk egymáshoz. Nem is tudom, miért szakadtunk így el. Talán azért, mert nagyon megbántottam a nővérét. Ha a helyében lennék, valószínűleg én is így reagáltam volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek