Starity

Új lemezén dolgozik a Kamelot

2017. július 03. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben került megjelenésre az együttes legutóbbi albuma, ami immáron a második lemez volt Tommy Karevik énekessel a fedélzeten.

hirdetés
Új lemezén dolgozik a Kamelot

Két éve került az üzletek polcaira a svéd zenekar legutóbbi albuma Haven címmel. A Tommy Karevik vezette formáció jelenleg is e lemezt népszerűsítí világszerte, a közelmúltban pedig bejelentették, hogy a dobok mögött egy ideig helycserére kerül sor, ugyanis dobosuk, Casey Grillo a QUEENSRŸCHE nevezetű zenekarban fog egy ideig zenélni, mivel a csapat eredeti ütőse egy kisebb szabadságott vett ki kisfia világrajötte miatt.

A svéd ötösfogat ezzel egyidőben azt is elárulta, hogy már dolgoznak legújabb nagylemezükön, ami 2018 elején kerül majd a lemezboltokba, ezt követően pedig útra kelnek a holland Delain, valamint a finn Battle Beast zenekarok társaságában.

Legutóbbi lemezük egyébként hatalmas sikert aratott a célközönség körében, hiszen mintegy 7600 példány kelt el belőle csupán a megjelenésének első hetében. A korongon olyan neves előadók működtek közre, mint Alissa White-Gluz (Arch Enemy, ex-The Agonist), Charlotte Wessels (Delain), valamint Troy Donockley (Nightwish, Auri).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek