Starity

Új dallal jelentkezett az Edguy

2017. július 03. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1992-ben alakult csapat hatalmas utat járt be a metálzene rögös útján, amit kellőképp meg is ünnepelnek.

hirdetés
Új dallal jelentkezett az Edguy
Fotó: Facebook / Edguy

Nemrégiben egy terjedelmes cikk keretein belül számoltunk be arról, hogy a német zenekar 25 éves fennálásának alkalmából egy meglepetésekben gazdag eseményt ígér rajongói számára. Elsőként elárulták, hogy Moments néven piacra dobnak egy válogatás lemezt, ami július 14-én hódítja meg a világot. (A kiadvány dupla CD + DVD formátumban fog megjelenni, ami nemcsak újdonságokat fog tartalmazni, hanem soha ki nem adott apróságokat is.)

Továbbá a DVD-re a klipjeik mellé egy koncertfelvétel is felkerül majd, amit még 2004-ben rögzítettek a Hellfire Club turnén. A limitált változathoz egy elegáns könyv is kapcsolódik majd, ami felöleli a csapat a metálszíntéren eltöltött 25 évét. A jubileum alkalmából a srácok megosztottak egy teljesen új dalt is a közönséggel, ami a Ravenblack elnevezést kapta, és egy dalszöveges kisfilm keretein belül debütált a Nuclear Blast lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján.

Nemrég ismételten nyilvánosságra hoztak egy nótát, a választás pedig ezúttal a Wrestle the Devil című szerzeményre esett, melyhez egy dalszöveges kisfilm is dukált. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek