Starity

Robert Downey Jr. már nem lesz sokáig Vasember

2017. július 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nem szeretne beleöregedni szerepébe, így lassan, de biztosan megválik tőle.

hirdetés

Már majdnem tíz év telt el azóta, hogy Robert Downey Jr.-t először pillantottuk meg Tony Stark, azaz a Vasember szerepében, a színész pedig azóta hét alkalommal bújt a szuperhős páncéljába. Jelenleg a legújabb Bosszúállók-filmet forgatja, ami már a nyolcadik alkalom lesz, hogy Vasemberként tűnik fel a mozivásznon, és minden esély megvan arra, hogy ebben az alkotásban élvezhetjük zseniális alakítását utoljára – legalábbis ebben a szerepben.

Mindenki azt mondja, tökéletesen illik rám ez a szerep. Minden alkalommal elölről kezdek, de legalább egy igen erős alapról indulok. Sosem szeretném elrontani az utolsó hat-hét filmet azzal, hogy egyszer elkövetek egy hibát, csak mert önző módon úgy döntöttem, csinálok még egy filmet. Szeretném szögre akasztani a páncélt, mielőtt még túl kényelmetlenné válna

– nyilatkozta a színész a News Corp Australia Networknek.

Fotó: Marvel

Majdnem lehetetlen pótolni Robertet. Ő a legnagyobb filmsztár a világon!

– lelkesedett a Bosszúállók rendezője, Joe Russo 2016-ban, a Forbesnak adott interjújában.

A fetiek fényében már nem titok, miért nagy a csend a Vasember-franchise körül, melynek utolsó (harmadik) installációja 2013-ban jött ki, és azóta sincs szó folytatásról. Robert véleménye egyébként érthető, hiszen már az ötvenes éveit tapossa, és nem szeretne beleöregedni a szerepbe, hanem inkább a csúcson hagyná abba a karakter megformálását, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy más szerepekben ne láthatnánk őt viszont a jövőben.

Fotó: Marvel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek