Starity

Méretes keblei állnak Emily Ratajkowski színésznői karrierjének útjában

2017. július 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves modell nagyon szeretné kipróbálni magát egy izgalmas szerepben, de még csak alkalmat sem adnak rá neki.

hirdetés

Rajongói már láthatták Emily Ratajkowskit Robin Thicke Blurred Lines című dalához forgatott videoklipjében, ám ilyen kis cameószereppel nem elégszik meg a modell! Szeretné egyszer egy igazi szerepben megcsillogtatni színésznői képességeit, de véleménye szerint erre aligha lesz alkalma a mellei miatt.

Az szokott velem történni, hogy azt mondják rám, túl szexi vagyok. Mintha ez valami antinőcis dolog lenne. Az emberek nem akarnak velem dolgozni, mert a melleim túl nagyok. Mi a baj velük? Gyönyörű, nőies dolgok, amiket ünnepelni kell. Kit érdekelnek? Jók nagyban és kicsiben is. Miért kell olyan nagy ügyet csinálni ebből?

– méltatlankodott a barna hajú szépség a Harper's Bazaarnak azott interjújában.

A férfiak cselekedeteit gyakran a szexizmus mozgatja, de a nők sem jobbak egymással. Sőt! Gondolj arra, hányszor hallod egy nő szájából, hogy azt mondja egy nőtársáról, hogy ezt vagy azt figyelemfelkeltésből csinálja. (...) Szerencsére a barátom [Jeff Magid] nagyon magabiztos, őt az édesanyja nevelte fel, így imádja és csodálja a nőket. Nemcsak úgy véli, hogy a nők klasszak, hanem szereti és tiszteli őket

– nyilatkozta Emily. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek