Starity

Megjelent Liam Payne és Zedd közös dala

2017. július 07. 12:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekes és a német DJ új slágergyanús szerzeménye a Get Low címet viseli.

hirdetés
Megjelent Liam Payne és Zedd közös dala
Fotó: Interscope Records

Tegnap jelent meg Liam Payne és Zedd közös munkájának eredménye, ami minden bizonnyal sokszor felcsendül még a rádiókban idén nyáron. A lemezlovas májusban úgy nyilatkozott, nagyon izgult a One Direction egykori tagjával való közös munka miatt, ketten együtt azonban igazán remek nótát alkottak.

A legegyszerűbben úgy írnám le a dalt, hogy Drake-fél hangzásvilág inspirálta, ugyanakkor nagyon nyitott az egyedi zenei elemekre és más is, mint a tőlem megszokott, amit nagyon imádok! Úgy gondolom, igazán jó az egyendúly a dalban aközött, hogy Liam merre tart szólóban és hogy én merre tartok. Pontosan a kettő között van. Liam nélkül talán sosem fejeztem volna be ezt a dalt. Ő egy olyan irányba vitte, amerre én sosem vittem volna és pont ezért imádom. Ez a legvárosiasabb dal, amit valaha készítettem. Nagyon fülbemászó, annyira, hogy egy idő után meg fogjátok utálni, annyiszor hallgatjátok meg. Ha egyszer meghallod, nem tudod kiverni utána a fejedből

– nyilatkozta Zedd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek