Starity

Tupac a bőrszíne miatt dobta Madonnát

2017. július 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idestova két és fél évtized telt el a popkirálynő és a rapper együttjárása óta.

hirdetés

Bár korábban is pletykálták, hogy Madonna és Tupac kapcsolata nemcsak baráti volt, az énekesnő csak 2015-ben erősítette meg, hogy valóban randizott a rapperrel. Kapcsolatuk nem fordult komolyra, aminek hátterében Tupac értékrendje állt, amiről egy 1995-ben, a börtönben kelt levélben ír bővebben, melyet hamarosan egy aukción bocsátanak eladásra. (Kikiáltási ára 100 ezer dollár, azaz megközelítően 26.2 millió forint.)

Régóta halogattam, hogy végre megírjam ezt a levelet, aminek oka abban keresendő, hogy a válaszokat kerestem, mert nem akartam egyetlen kérdést sem megválaszolatlanul hagyni. (...) A te karrieredet nem veszélyezteti az, ha egy fekete férfival látnak együtt téged, csak még nyitottabbnak és izgalmasabbnak tűnnél tőle, de ami engem illet, a rólam kialakult kép miatt úgy érzem, cserbenhagynám az emberek felét, akik azzá tettek, akinek gondolom magam. Soha nem akartalak megbántani téged

– olvasható a levélben, ami azzal folytatódik, hogy a rapper az énekesnő megértését kéri, majd újra felajánlja a barátságát, és azt javasolja Madonnának, hogy amennyiben még mindig kíváncsi rá, jöjjenek össze személyesen is megbeszélni a dolgokat.

Kérlek, légy óvatos, Madonna! Az emberek nem olyan tisztességesek, mint amilyennek látszanak. A szívük irigységgel és gonoszsággal teli. Nem hezitálnak azon, megbántsanak-e. Legyen erre a hat golyóm a bizonyíték! (...) Vicces, de ez a tapaszatalat megtanított arra, hogy ne vegyem garantáltnak az életem során megadatott időt.

A rappert 1995-ben lelőtték; Madonna jelenleg egyedülálló édesanyaként neveli gyermekeit

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek